A daru bérlést ajánljuk géptelepítéshez

30 május 2024

Comments:

Off
 május 30, 2024
 Off
mobil daru bérlés

A daru bérlést az olyan feladatok szakszerű levezényléséhez is ajánljuk, mint amilyen a géptelepítés. Nincs hozzá eszköze? Mi tudunk biztosítani Önnek.

A nehéz gépek, berendezések helyszínre szállítása és a végleges helyére állítása komoly logisztikát és előkészítést igénylő feladat. A precíz szervezésnek köszönhetően ki lehet szűrni a felesleges rizikót és meg lehet óvni a jelentős anyagi kártól az ügyfeleket.

A géptelepítés összetett feladat

Az elsődleges kihívást természetesen a gép nagysága és súlya jelenti. Gondoskodni kell a gép biztonságos mozgatásáról, ehhez pedig emelőgépre, vagyis darura van szükség. A darunak megfelelő teherbírással és kinyúlási magassággal kell rendelkeznie, hogy minden a terv szerint történjen és ne következzen be baleset a géptelepítés helyszínén.

A gép helyének kijelölése méret, súly és térigény, valamint infrastruktúra alapján történik meg. Olyan darut kell választani az emelési feladatra, amivel akadálytalanul hozzá lehet férni a helyszínhez és elvégezni a telepítést. Emelőgépen kívül a szállításhoz alkalmas járművet is bérelni kell a géptelepítés napjára vagy az azt megelőző időre.

A szakemberek szerepe a géptelepítésben

Tapasztalt szakemberek bevonásával részletes telepítési terv készül, aminek a lépéseit kipipálva el lehet kerülni a baleseteket és eljutni az üzembe helyezésig.

A gépkezelőnek és a projektben részvevő embereknek tisztában kell lenniük a munkabiztonsági előírásokkal és alkalmazni az előírt szabályokat, viselni a védőfelszerelést a telepítés teljes ideje alatt.

Minden lépés teljesítése közelebb visz a célhoz és támogatja a gép beszerzési és telepítési költségeinek a megtérülését. Megéri tehát időt szánni arra, hogy megtalálja a szolgáltatók, gépek és szakemberek között azokat, amik és akik segíteni tudják a projekt sikeres teljesítését.

A mobil daru bérlést érdemes igénybe venni a mi csapatunktól, mert nemcsak megbízható emelőgépet tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, hanem gépkezelőt is biztosítunk a projekthez. Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot velünk a közzétett elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu