A fellegekig emeljük!

A Kopecskó és Társa Kft. emeléstechnikai gépek bérbeadásával foglalkozó vállalkozás. Rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú gépeink és szakmailag magasan képzett kollégáink szorgosan munkálkodnak azon, hogy Ön maximálisan elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Sok ember nem is gondolná, hogy az emeléstechnikai eszközök spektruma milyen széles szeletet fed le. Számtalan géptípus létezik, melyek megfelelő használata komoly segítség lehet a különböző munkafolyamatok során.

A Kopecskó és Társa Kft. összegyűjtötte Önnek az emeléstechnikai géptípusokat!

Alapvetően a daru egy emelő és egy mozgató szerkezetből áll. Ezek minősége és elhelyezkedése azonban igen változatos lehet. Használatuk és felépítésük alapján az alábbi kategóriákat különböztetjük meg:

– Futódaru

– Bakdaru

– Autó daru

– Konténer daru

– Úszódaru

– Toronydaru

– Kikötői daru

Keresse fel a Kopecskó és Társa Kft.-t emeléstechnikával kapcsolatos kérdéseivel, tekintse meg gépparkunkat és kérjen árajánlatot a különböző munkálatok elvégzésére! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Mi odafigyelünk gépeink állapotának megőrzésére!

A Kopecskó és Társa Kft. 1996 óta nyújt minőségi szolgáltatásokat az emeléstechnika területén. Az évek során megtanultuk, hogy a profizmus a precíz munkavégzésben és a maximalizmusban rejlik.

Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek a munkánkkal és azt kapják a pénzükért, amit megígértünk nekik: minőségi munkavégzést. Ehhez a szakképzett, profi csapaton kívül kifogástalan minőségű és jól karbantartott gépparkra is szükség van.

Cégünk nagyon jól tudja ezt, épp ezért fokozott figyelemmel viseltetünk munkagépeink állapota iránt és különösen odafigyelünk azok rendszeres szervizelésére. Magától értetődő számunkra, hogy ne vállaljunk felesleges kockázatot, illetve ne veszélyeztessük munkatársaink biztonságát azzal, hogy elhanyagolt munkagépeken engedjük őket dolgozni.

Ha megbízható,  felelősségteljes és profi csapatra szeretné bízni emeléstechnikai munkálatait, akkor jó helyen jár! A Kopecskó és Társa Kft. ügyel a részletekre is, és kiválóan karbantartott gépekkel végzi el a rábízott munkálatokat. Hívjon minket most!

Autódaruk

Az autódaru egy gumikerekes önjáró alvázra szerelt daru, melynek egyik óriási előnye, hogy üzemszerűen részt vehet a forgalomban, ezáltal képes a gyors helyváltoztatásra és ennek köszönhetően széles alkalmazási körrel rendelkezik.

Autódaruk és alkalmazási területeik:

Gémes autódaru: Nagy terhek mozgatására alkalmas emelőszerkezet, amely forgatható, billenthető, rácsos vagy lemezes szerkezetű darugém és a végére szerelt mozgatóeszköz segítségével működtethető. Mérettől és teherbírástól függően gyakran felhasznált munkagép a gémes autódaru: anyagmozgatás során, műszaki mentés során, építőiparban, valamint a tűzoltóság által is gyakran használt munkaeszköz.

Emelőkosaras autódaru: Nagy terhek mozgatására alkalmatlan, könnyűszerkezetes munkagép, elsődleges célja a magasban történő munkafolyamatok elősegítése és könnyítése. A kisebb emelőkosaras gépek önjáróak, míg a nagyobb kosaras daruk tehergépkocsik építményeként működnek. Gyakori alkalmazási területei: építőipar, veszélyelhárítás, például fakivágás vagy elektromos szerelvények javítása, valamint a tűzoltóság számára szintén hasznos lehetőség.

Amennyiben különböző méretű és kialakítású autódarura van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!

Kikötői daruk

Napjainkban a teherszállításnak és az áruforgalomnak számos formája létezik és a mindennapok során ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően hatalmas árumennyiség kerül szállításra a világ minden pontján, ezzel széles körben kiszolgálva a fogyasztók és a felhasználók igényeit. A vízi áruszállítás és kereskedelem komoly múltra tekint vissza, mely napjainkra még mindig jelen van a szállítmányozásban, csupán sokkal modernebb technikai felszereltséggel, mint kezdetekben. A kikötői áruforgalom egyik alapvető technikai kellékei a kikötői daruk.

kopecsko.hu

A kikötői rakodáshoz speciális darura van szükség a feladatok ellátásához, melyeket egy erre a célra kifejlesztett portáldaruval valósítanak meg. A daruk a rakparton lefektetett sínek mentén mozogva végzik a rakodási munkálatokat, négy álló acélszerkezettel, melyek között a vasúti sínek, vagy a szükséges utak futnak. A lábak közti távolság a stabilitást és biztonságot szolgálja, valamint a szerkezet felső része függőlegesen a tengelye körül forgatható, továbbá gémje dönthető.

Cégünk sok éves tapasztalattal és kiváló minőségű, korszerű technikai felszereltséggel áll mindenben a rendelkezésére, melyekért tekintse meg szolgáltatásainkat, valamint bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Gépbérlés Kopecskótól!

Önnek is megbízható munkagépekre van szüksége szakmája gyakorlásához? Munkaköre és feladatai azonban nem mindig kívánják meg ugyanazoknak a munkagépeknek a használatát, így nem is éri meg gépvásárlásra beruháznia? Vagy egyszerűen csak a vállalkozás nagyságából adódóan nem engedheti meg magának, hogy több gépet is vásároljon, illetve fenntartson egyszerre?

Praktikus és gazdaságos megoldást kínálunk Önnek: vásárlás helyett béreljen gépeket a mi cégünktől!

Árubálákat szeretne átpakolni vagy anyagmozgatásra alkalmas gépre lenne szüksége? Béreljen tőlünk targoncát és könnyítse meg az anyagmozgatást! Amennyiben nagyobb, vagy nehezebb dolgokat kell mozgatnia, például betontömböket egy építkezésen, akkor is fordulhat hozzánk, hiszen teherdaruink pont az ilyen jellegű tevékenységekre alkalmasak.

Gépeink mindegyike neves gyártók terméke, melyek karbantartására és rendszeres szervizelésére fokozott figyelmet fordítunk. Béreljen tőlünk kiváló minőségű munkagépeket és ne költsön fölöslegesen nagy összegeket vadonatúj gépek fenntartására! Keressen minket bizalommal!

Megbízható, profi géptelepítés az igények szerint

A különböző tevékenységi köröket ellátó vállalatok hatékony munkavégzését kiemelt módon támogatja a mai innovatív és korszerű berendezések és gépesített munkaterületek felhasználási lehetősége. Azonban gyakori probléma, hogy egyes telephelyek, valamint a munkafázisoknak megfelelő állomások változnak, melynek köszönhetően szükséges az emeléstechnikai gépparkot is időről-időre áttelepíteni.

Az egyes esetekben felmerülő géptelepítési igények igen különbözőek lehetnek az emeléstechnikai terület speciális jellemzőinek megfelelően, azonban minden esetben szükséges a profi és szakszerű kivitelezés:

  • • Az anyagmozgatáshoz és emeléstechnikai területekhez szükséges berendezések telepítése a helyi adottságoknak megfelelően.
  • • A géppark szerelése és szállítása.
  • • Az emeléstechnikai géppark bérlése és telepítése.
  • • A telepített berendezések beállítása, karbantartása.

 A megbízható és profi géptelepítési szolgáltatásokért válassza a profikat és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, hogy eredményesen és hatékonyan végezhesse tevékenységeit!

A darubérlés előnyei: Ön csak jól járhat!

Rendszeresen szüksége van darura munkája során? Anyagmozgatás, földmunkák, nehéz gépek áthelyezése: mind olyan tevékenységek, melyek egy arra alkalmas daru nélkül nem végezhetők el. Azonban ha ezek a feladatok nincsenek jelen napi rendszerességgel a munkarendben, akkor nem éri meg vagyonokat kiadni egy munkagép vásárlására. Ezért vagyunk mi! Béreljen tőlünk darukat és mi levesszük a válláról a munkagép fenntartásával járó terheket!

Gondoljon bele, mennyivel könnyebb csak kibérelni a szóban forgó munkagépet, elvégezni a feladatokat és aztán visszajuttatni a tulajdonosnak. Nem kell külön helyet fenntartani ezeknek a nagy méretű gépeknek, nem kell a karbantartásra, új alkatrészek vásárlására pénzt és időt szánni.

Béreljen darut kedvező áron, minőségi gyártóktól és válassza a könnyebb és kényelmesebb utat! Amennyiben meggyőztük, keressen minket a megadott elérhetőségeken felmerülő kérdéseivel és egyéni igényeivel, munkatársaink készséggel segítenek állnak rendelkezésére!

Tudnivalók a forgó darukról

Anyagmozgató berendezésre lenne szüksége, de még nem találta meg hozzá a megfelelő daru bérbeadással foglalkozó szolgáltatót? Nálunk jó helyen jár, mert kedvező árak, jól felszerelt géppark és hozzáértő csapat dolgozik azon, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Gépparkunkban forgó daruk is megtalálhatóak, melyek többnyire rövid távú rakodásra, teherszállításra alkalmasak, továbbá használják őket szerelésre is. A forgó darukat általában csarnokokban, különböző zárt raktárakban használják, de szabadtéri tárolóterületeken is sikerrel alkalmazzák. Előnyük elsősorban abban rejlik, hogy igen jó a teljesítő képességük, nagy területen képesek a munkavégzésre, de nem igényelnek saját mozgásukhoz túl nagy teret.

Tekintse meg gondosan karbantartott, minőségi anyagmozgató gépeinket és válassza a darubérlés lehetőségét, mely költséghatékony és praktikus megoldást kínál az alkalmanként végzett tevékenységekre! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Az autódaru és a mobildaru ugyanaz?

A válasz röviden és velősen: nem. Érthető a kettő összekeverése, hiszen az autó lényege a mobilitás, a mobilis dolgok pedig többnyire az autók működési elve alapján funkcionálnak. Az autó- és a mobildaru is a gémes forgódaruk kategóriájába tartozik, mégis, érdemes tisztában lenni a kettő különbségével.

A mobildaru speciális, pályához nem kötött, önjáró, kormányozható alvázzal rendelkezik. Önerővel, korlátozások mellet (pl. útvonalengedéllyel, lassújárműként) közúton szállítható, vagy nehézgépszállításra alkalmas gépjármű rakfelületén szállítható.

Az autódaru ezzel szemben ugyanazt tudja, mint a fent említett társa, csak ennek alváza megerősített, futóművük belső égésű motorral hajtott, és tehergépkocsiknak engedélyezett maximális sebességgel részt vehetnek a közúti forgalomban.

Tehát összefoglalva, ha építkezés során felmerül a kérdés, hogy melyik mellett döntsön a kettő közül, válassza a mobildarut, ha a gépjármű manőverezési területe főleg az építkezési telken adott, kisebb teljesítményre van szüksége, és nem okoz gondot Ön számára a szállíthatóság. Döntsön az autódaru mellett, ha masszívabb teherbírású darura van szüksége, az egyszerűbb szállíthatóság híve, és nem akadály az esetleges magasabb árköltség.

Béreljen tőlünk autódarut vagy mobildarut, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

Konténereket kell mozgatnia, de nincs mivel?

A daru terhek emelésére és kisebb távolságra szállítására szolgáló emelőgép. A daru emelőműből és mozgatóműből áll, ezt kiegészíti egy tartószerkezet, melyet régen általában fából, ma fémből, legtöbbször acélból készítenek.

A darukat kiterjedten használják az ipar, a mezőgazdaság, az építkezések és a közlekedés területén, az idők folyamán sokféle, speciális feladatnak megfelelő fajtája alakult ki. A korábbi időkben a darukat emberi vagy állati erővel, illetve a víz energiájával működtették, az ipari forradalom és a 19. század folyamán elterjedtek a gőzgép hajtotta daruk, ma általában villamos hajtás vagy belsőégésű motor az erőforrás.

konténerek mozgatása

A konténerek automatikus mozgatása és rakodása az 1960-as években a konténeres szállítás bevezetésekor megszületett konténerdaru technológia fejlődésének fontos lépése. A konténerek mozgatására speciális darukat fejlesztettek ki, melyek a szabványos méretekhez igazodva egyszerűsítik és gyorsítják a rakodást. Külön darutípus szolgál a konténerek hajókra, vasúti kocsikra és teherautókra rakodására.

A mobil bakdarukról

Tudunk néhány dolgot a minőségi daruzásról! Ön ismeri a bakdaruk működési mechanizmusát? A bakdaruk hídja lábakkal van alátámasztva, és a lábak talajszintre épített, általában nagy fesztávú sínpályán mozognak, vagyis a bakdaru úgynevezett alsó megvezetésű mobildaru. A daruhídon futómacska mozog, mely rendszerint azonos a futódaruéval. Mivel azonban nagyrészt szabadtéren üzemel, meg kell felelnie a szabványokban előírt szélterhelések okozta igénybevételnek, továbbá megfelelő védettséggel kell rendelkeznie az időjárás viszontagságaival szemben.

mobildaru

A daruhajtás hajtórendszere lehet régebbi megoldású, ebben az esetben a híd közepén helyezkedik el a motor és a hajtómű, melytől a vízszintes közlőműtengelyeken, kúpkerékhajtáson és a függőleges tengelyeken jut a nyomaték a hajtott kerékhez. Lehet újabb megoldású is, amikor kerékszekrényen vagy zsámolyon elhelyezett motorok működnek, és mindkét lábon önálló a hajtás.

A hajtási rendszernek biztosítania kell a két láb pontos együtt-futását, függetlenül a lábterhelésből és a szélterhelésből adódó asszimetriától, különben a híd beékelődik, vagy akár ki is ugrik a helyéből.

Ha Önnek is szüksége van nagy tömegű teher szállítására, béreljen daru választékunkból igényeinek megfelelően, vagy hívjon bennünket és mi segítünk!

Béreljen darut tőlünk, és használjon korszerű berendezéseket vállalkozása mindennapjaiban! Kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat!

Daruzási kisokos: az emelőgépek karbantartása

A munka számos különböző területén alkalmazzák a daruzást. Épp emiatt rendkívül fontos ezen eszközök rendszeres karbantartása.

A daru műszaki karbantartását, más néven a gépápolást a daru kezelője végzi; természetesen tartja magát a használati utasításban leírtakhoz, és az üzemeltető utasításaihoz.
daru
Mielőtt megkezdődik a műszak, fontos karbantartani a darut, azokon a részeken, melyeket biztonságosan meg tud közelíteni. A kezelő nem végezhet ugyanis villamos karbantartást.

Miután a karbantartó elvégezte a munkáját, köteles beírni a karbantartás eredményét egy emelőgép naplóba, és azt is, hogy üzemképes-e az emelőgép, vagy nem.

Mielőtt a kezelő megkezdi a karbantartási, gépápolási munkákat, három fő feladata van:

  • üzemen kívül kell helyeznie a darut, és megakadályoznia, hogy valaki illetéktelenül bekapcsolja
  • el kell hárítania a veszélyt, mely a tárgyak esetleges leeséséből származik
  • ki kell zárnia az összeütközést, ha több daru is van a pályán.

Cégünk tökéletesen karbantartott darukat kínál az Ön számára! Keressen minket bizalommal!

Miért jobb bérelni, mint vásárolni?

A különféle vállalkozások gyakran kerülhetnek olyan helyzetbe, ahol más típusú gépekre is szükségük van, mint amivel már eleve rendelkeznek. Ilyenkor mérlegelni kell, hogy mennyire is érné meg beruházni egy saját gépre?

Sokszor erre a kérdésre az a válasz, hogy egyáltalán nem, mivel nem lenne folyamatos használatban, akkor pedig csak a helyet foglalja, és nem pedig megtéríti az árát. Arról már nem is beszélve, hogy akkor is gondoskodni kell a gépek karbantartásáról, ha éppen nem használja őket senki.targoncabérlés

Ilyen esetekben segítünk mi Önnek!

Legyen szó akár targoncabérlésről, akár darubérlésről, minket érdemes választania! Olyan gépparkkal rendelkezünk, amely kifogástalan állapotban van, így nem lehet kérdés, hogy megfelelőek lesznek arra, hogy elvégezze velük a munkát.

A targoncabérlés és a darubérlés egyaránt olyan döntés, amellyel a saját dolgát könnyíti meg anélkül, hogy egy újabb gondot venne a nyakába egyszerű megoldás helyett!
Amennyiben szeretné Ön is kihasználni a bérlés adta előnyöket, keressen minket elérhetőségeinken!

Egy kis targoncatörténelem

32277627 - dangers of working with a forklift truck.A ma is használatos targoncák a 19. és a 20. század környékén lettek kifejlesztve, mára pedig nélkülözhetetlenné váltak a raktározási- és gyártási műveletek végrehajtásában.

Az első targonca 1906-ban jelent meg, és poggyászmozgatásra volt alkalmas. Az első világháború fegyverkezésének következtében különböző anyagmozgató gépekkel kísérleteztek, melyre főként a munkaerőhiány ösztönözte az embereket. Később, 1917-ben, az Egyesült Államokban kezdték el kifejleszteni és alkalmazni az első robbanómotoros, homlokemelővillás targoncákat. A növekvő keresletnek köszönhetően az 1920-as és 1930-as években fellendült a targoncák fejlesztése és bővítése, így a második világháborúban már nélkülözhetetlen szerepet játszott a targonca használata.

A növekvő raktáraknak egyre nagyobb szükségük volt a targoncákra, és ez a mai napig sem változott. A raktárak ma is bővülnek és növekednek, a targoncák használata pedig mindennapos.

Önnek is targoncára lenne szüksége, de nem szeretne vásárolni? Targonca bérléssel kapcsolatban forduljon hozzánk!

 

A gépi földmunka különböző fajtái

A gépi földmunka különböző fajtái Az alábbiakban a gépi földmunka különböző fajtáit ismertetjük, amiket cégünknél is igénybe vehet.

Sokszor kell átmennünk egy olyan terepen, amit majd később szeretnénk felhasználni, például úgy, hogy építkezünk rá. Ilyenkor elsősorban a feleslegessé vált épületeket kell szakszerűen lebontani, majd a keletkezett törmelékeket elszállítani. Ezután nem árt bozótirtást, majd gépi tereprendezést végezni. A rézsű építés is ezekhez a munkákhoz kapcsolódik, ezzel különböző talajfelületeket, például kertrészeket emelhetünk a magasba, ahonnan aztán akadálytalanul folyhat tovább a pázsit és a növényzet más felületekre.

Tereprendezés során választhatunk finom és durva változatokból, attól függően, mennyire akarjuk megtisztítani a terepet. Ha kell, végezhetünk talajegyengetést, illetve fák áttelepítésére is van lehetőség speciális minikotrókkal. Ugyanezek a gépek használatosak a gyökerek és tuskók kiszedésénél is.

Termőföld elterítésére is van lehetőségünk a már egyenletesre alakított földterületen, de pincebeásást, emésztő ásást és egyéb árokásásokat is végezhetünk.

Ha Ön is szeretné átrendezni ingatlanja alapterületét, vagy a számos gépi földmunka közül szeretné megtalálni és igénybe venni az Önnek leginkább megfelelőt, bátran keresse fel cégünket!

 

A bakdaru alkalmazásáról bővebben

A bakdaru alkalmazásáról bővebbenAz anyagmozgatáshoz számtalan típusú gépet tudunk mozgósítani, így például darukat is. Daru és daru között is van különbség, így választhatunk mobildarut, forgó darut, futódarut, autódarut, úszódarut vagy éppen bakdarut.

A bakdaruk alkalmazását leginkább gyárak, raktárak területén javasolják, ott ahol napi szinten szükség van megbízható anyagmozgatásra, erős anyagmozgató gépekre. A bakdaruk általában acélszerkezetű munkagépek, a hagyományos bakdaru szerkezetét portálszerűen valósítják meg, de léteznek fél bakdaruk is, amelyeket az épületek oldalára lehet szerelni.

A bakdarukból mobil változat is létezik, ami a daruzást új szintre emeli. Ezeket a szerkezeteket a könnyű mozgathatóság jellemzi, sokoldalúan felhasználhatóak, mivel nem igényelnek darupályát és egyszerűen kezelhetőek. Állítható magasság, kültérre vagy beltérre választható kerekek is segítik a daru sokoldalú felhasználását. Elsősorban üzemekbe, műhelyekbe ajánlott ez a daru típus.

Keressen minket és béreljen darut széles választékunkból!

 

Megbízható társ az autódaru!

Megbízható társ az autódaru!Az autódaru számos területen alkalmazható és célszerű megoldás.  Elsősorban az építőiparban használják rakodási, szerelési, beemelési munkálatokra. Különösen ott előnyös az alkalmazása, ahol egy nagyobb területen belül, különböző munkahelyeken folynak a tevékenységek, vagy szétszórtabbak az anyagtárolási és munkahelyek, esetleg nehéz tárgyakat szeretnének mozgatni.

Létezik gémes autódaru és emelőkosaras autódaru. A gémes autódaru nehezebb tárgyak emelésére alkalmazható, például tűzoltás esetén, műszaki mentés során. Az emelőkosaras autódaru ellentétben a gémessel, nem alkalmazható nehéz tárgyak mozgatására, de optimális magasban történő munkálatok megkönnyítésére, így főbb alkalmazási területei az építőipar, veszélyelhárítás, illetve a tűzoltóság számára szintén hasznos lehetőség.

Daruink széles választékával arra törekszünk, hogy mindenki igényeinek teljes mértékben meg tudjunk felelni, ezért ha Önnek is szüksége lenne daru bérlés szolgáltatásunkra, keressen fel minket bizalommal!

 

Daruzás Ajkán is!

Daruzás Ajkán is!Az emeléstechnikában a darukra hárul az a feladat, hogy egyszerre küzdjenek meg a nagy súllyal és a szédítő magasságokkal is. Egy teherbíró mobildaru, egy konténer daru vagy egy toronydaru nélkül nem lehetséges építkezéseket kivitelezni vagy nagy tömegű és kiterjedésű elemeket áthelyezni egyik pontból a másikba.

A különféle projektekhez általában darubérlésre van szükség, hiszen egy ilyen gép megvásárlása és fenntartása nem olcsó dolog, különösen akkor nem éri meg, ha nincs kihasználva. A darubérléshez több szempontot is mérlegelni kell. Az első természetesen az, hogy a kibérelni kívánt daru minden feltételnek eleget tesz-e: el tudja végezni a kijelölt feladatokat, biztonságos és hatékony munkára képes. Ezek mellett az sem árt, ha kedvező áron juthatunk hozzá és akár tapasztalt szakember segítségét is kérhetjük hozzá, aki képes azt biztonságosan működtetni.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy ezek a feltételek mind egyszerre teljesüljenek. Béreljen darut Ajkáról!

 

Tavaszi felújításhoz, átalakításhoz is konténerszállítás!

Tavaszi felújításhoz, átalakításhoz is konténerszállítás!Reméljük, most már végérvényesen itt a tavasz, melegszik az idő, lehet kezdeni a kerti munkákat, kert átalakításokat. Ahol a tél sokat rombolt a kertben, ott bizony nagy munkák várják a tulajdonost, hiszen a hó, vagy jég súlya alatt letört ágakat le kell vágni, majd összegyűjteni minden zöldhulladékot. Ennek kivitelezéséhez érdemes konténerszállítási szolgáltatásunkat igénybe venni.

Tavasszal sokan kezdenek a kert átalakításába is, amihez esetenként bontásra is szükség van. Régi melléképület felújítása, vagy lebontása, sziklakert, illetve kerti tó kialakítása, vagy akár csak egy kis kerti út kiépítése is rengeteg törmelékkel jár. Ennek összegyűjtéséhez szintén a legjobb, ha konténer szállítását kérjük. Cégünk biztosítja a törmelékkel telepakolt konténer elszállítását is, így Önnek ezzel sem kell törődnie.

Ha tervezi kertje átalakítását, felújítását, keressen minket mielőbb a szükséges konténerek szállításával kapcsolatban! Kedvező árakkal és segítőkész munkatársakkal várjuk!

 

Géptelepítés profikkal, könnyedén!

Géptelepítés profikkal, könnyedén!Megbízható céget keres géptelepítés céljából? Forduljon hozzánk bizalommal, és legyen a partnerünk! Gépparkunkban számos, a célnak kiválóan megfelelő minőségi gép áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy akár extrém nagy súlyú gépeket telepítsünk. Daruink segítségével rövid idő alatt, biztonságos körülmények között teljesítjük a ránk bízott feladatot.

A géptelepítés sokszor megoldhatatlan egy daru segítsége nélkül, hiszen nagyméretű, nehéz gépeket kell egyik helyről a másikra átvinni, mozgatni. A daruzás lehetővé teszi, hogy a géptelepítés egy gyors, költséghatékony és biztonságos feladat legyen. Keressen minket bizalommal, és hagyja, hogy segítsünk! Önnek nem kell semmivel sem foglalkoznia, csak a géptelepítés végeztével újra birtokba venni és beüzemelni a gépeit.

Válasszon minket, hiszen cégünk több, mint húsz éve foglalkozik daruzással, így garantáltan bízhat az általunk végzett munka magas színvonalában! Válasszon profi szakembereket a géptelepítés feladatához!

 

Egyszerűsítse le a munkálatokat mobildaru használatával!

Egyszerűsítse le a munkálatokat mobildaru használatával! A daruk egyetlen építkezésről sem hiányozhatnak, ugyanis a nagy tömegű anyagok mozgatásában játszanak szerepet. A darukból nemcsak fix berendezések léteznek, hanem mobil változatok is, így utóbbiak alkalmazásával sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válhatnak a munkafolyamatok.

A mobildaruk legnagyobb előnye a nevükből kikövetkeztethető, vagyis mobilitásuknak köszönhetően az építkezésen dolgozóknak nem kell alkalmazkodniuk, sem kompromisszumot kötniük a berendezésekkel, ezáltal a tényleges építkezési folyamatokra fordítható az idő és energia, nem pedig a daru állandó áthelyezésére. A mobildaruk abban is a szakemberek segítségére lehetnek, hogy a nagyobb munkagépeket a területen belül egyik pontból a másikba szállítsák, így komfortos munkakörülmények teremthetőek, hiszen nem kell az eszközök cipelésével foglalkozni.

Ha Ön is szeretné leegyszerűsíteni az építkezéssel kapcsolatos munkálatokat, béreljen mobildarut tőlünk, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A mobildaruk előnyeiről röviden

A mobildaruk előnyeiről rövidenManapság egyre több építési vállalkozó dönt a mobildaruk mellett. Nem véletlenül, hiszen sokkal több előnnyel jár az alkalmazásuk, mint a hagyományos daruké. Mivel a mobildaruk ekkora népszerűségre tettek szert, jó hírüket folyamatosan adják tovább a kivitelezők, így szinte nem győzzük biztosítani az ügyfelek számára ezeket a berendezéseket.

A mobildarukkal az építkezések során felmerülő feladatok jóval egyszerűbbé válnak, hiszen a szakemberek ténylegesen a munkájukkal foglalkozhatnak, nem kell a daruval semmilyen szinten foglalkozniuk, hiszen mindenről a gépkezelő gondoskodik. A mobildaruk bármilyen terepen könnyedén tudnak közlekedni, alkalmazásukhoz semmilyen sínelemmel, egyéb kiegészítővel nem kell számolni, így az alkalmazottainak is kedvezhet azzal, ha a mobildaruk bérlése mellett dönt.

Ha minket választ, garantáljuk, hogy nem fogja döntését megbánni, ugyanis nálunk csakis megbízható, minőségi mobildarukat találhat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és béreljen mobildarut gépparkunkból!

 

Minden építkezésen hasznos darab a mobildaru!

Minden építkezésen hasznos darab a mobildaru!Daruból többféle is létezik, így például ismerünk teleszkópos mobildarut, autóra szerelhető mobildarut, építési darut, lánctalpas és rácsos gémszerkezetű darukat is. A mobildaruk világában a járműdaruk iránt nagy az érdeklődés és a kereslet, nem is véletlenül. Ezeknek a mobildaruknak a nagy előnye, hogy bárhol, bármikor bevethetőek, a környezetnek megfelelő típusban.

Amikor valamit emelni kell, áthelyezni vagy szállítani, de a méreténél vagy súlyánál fogva ez hagyományos módon nem megoldható, ott mindig segít a mobildaru. Egy járműre szerelhető mobildarut elég csak útjára indítani, nem kell külön szállítani, nincs szükség arra, hogy összeszereljék, kibiztosítsák, felállítsák. Azonnal munkára kész és bevethető, ha úgy hozza a szükség.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat, béreljen mobildarut gépparkunkból! Használjon olyan gépeket, amikkel lendületesen haladhat, és amikkel biztonságosan dolgozhat minden terepen!

 

Géptelepítés magas színvonalú, megbízható szolgáltatás keretein belül – mert első a biztonság!

Géptelepítés magas színvonalú, megbízható szolgáltatás keretein belül – mert első a biztonság! Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, nem csak az emeléstechnikai berendezések bérbeadását biztosítjuk számukra, hanem egy másik kedvező szolgáltatást is, mégpedig a géptelepítést. Utóbbi a legfontosabb mozzanata bármilyen nagyobb létesítmény megépítésének, vagy bontási munkálatoknak, ezért nem mindegy, hogy milyen módon kerül kivitelezésre.

A géptelepítést munkatársaink kellő gyakorlattal végzik, ehhez pedig hozzájárulnak azok a korszerű és biztonságos eszközök is, amiket alkalmaznak a munkájuk során. A géptelepítést nem lehet akárkire bízni, hiszen komoly balesetek is bekövetkezhetnek egy rossz rögzítés, vagy elhelyezés miatt, ezért mindig járjon el körültekintően, és inkább vegye igénybe szolgáltatásainkat. Mivel kollégáink a géptelepítést rutinosan végzik, rövid időn belül képesek használatba helyezni a berendezéseket, így a munkálatok nem csúsznak meg.

Tapasztalja meg géptelepítési szolgáltatásunk előnyeit, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! A minőségi, rugalmas szolgáltatást garantáljuk!

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu