Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot daruzásra, vagy más szolgáltatásunkra!

Amennyiben szeretné szolgáltatásaink egyikét igénybe venni, kérjen tőlünk árajánlatot! Cégünk jól felszerelt gépparkkal rendelkezik, amiben rendszeresen karbantartott és szervizelt, kifogástalan állapotú gépek találhatóak.

Miben tudunk segíteni a hozzánk forduló ügyfeleknek? Egy megbízható munkagép, például daru biztosításában mindenképpen. Természetesen egy darunál sokkal többet nyújtunk, ugyanis a szolgáltatásaink között szerepel anyagmozgatás, géptelepítés, gépi földmunka, tereprendezés, de árokásás is. Építkezés, bontás, telekrendezés alkalmával hívjon minket, ha nem rendelkezik a megfelelő daruval, berendezésekkel, vagy hozzáértő emberekkel, és mi elvégezzük a kijelölt feladatot!

Nem véletlenül nem tüntettünk fel konkrét árakkal ellátott árlistát a honlapunkon. Minden megrendelés más és más, nincs kettő ugyanolyan. A kivitelezésre fordított idő, a gépek használata is mind annak függvénye, pontosan mire van szükség, hol, mennyit kell dolgozni velük. Éppen ezért keressen fel minket a honlapon szereplő űrlap elküldésével, és kérjen árajánlatot tőlünk; hamarosan megküldjük Önnek!

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu