Szolgáltatások

Gépi földmunkák

foldmunkaSzámos területen szükség lehet földmunkát végző gépekre. Építkezésein nagy segítséget nyújthatunk az előkészületekben. Építési terület kialakításánál egyengetünk, szintbe hozunk. Jó állapotú gépeinknek köszönhetően hamar elhordjuk a nem kívánatos földet. Általunk időt és energiát takaríthat meg. Ha épület mellett dolgozunk, figyelünk az épület sértetlenségére is.

Hívjon minket, ha:

–          termőföldjét szeretné felfrissíteni friss földdel

–          házat szeretne építeni, gyors munkával kiássuk háza alapját, pincéjét, kertjének kialakításában is tudunk segíteni

–          medencét vagy kerti tavat szeretne

–          bontani szeretne

–          talajt egyenlítene vagy szintbe hozna

–          tereprendezésre, területtisztításra van szüksége

Amiért érdemes minket választania:

–          áraink kedvezőek

–          határidőre, pontosan dolgozunk

–          minőségi munkát végzünk

–          15 éves szakértelemmel rendelkezünk

–          számos referenciával tudjuk bizonyítani a kiváló minőséget

–          gépeink jó műszaki állapotban vannak

Keressen minket bizalommal! Számunkra fontos, hogy a megrendelő igényeinek megfelelően végezzük el a gépi földmunkát.

 

Munkagépek szállítása

terepTúlsúlyos vagy túlméretes munkagépet kellene az új rendeltetési helyére elszállítani. Az ilyen feladat speciális munkaeszközöket és módszer igényel, cégünk a megfelelő géppark segítségével segít a probléma megoldásában.

Mivel mi is munkagépekkel dolgozunk, tisztában vagyunk ezeknek a gépeknek a fontosságával. Ezért úgy szállítjuk, mintha csak a sajátunk lenne, fokozottan odafigyelünk védelmére. A munkagépek szállításában már gyakorlottak vagyunk, így gyorsasan elszállítjuk. Trailereink a túlméretes és nehéz gépek szállítására vannak kialakítva, ezért jó teherbírásúak. Folyamatos karbantartással őrizzük meg vontatónk jó állapotát, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Több szempontból is érdemes minket választani:

–          az ország bármely pontjáról szállítunk a kért helyre

–          munkagépe biztonságban van, épségben megérkezik

–          vontatónk jó műszaki állapotban van

–          szakszerűen, az előírt szabályok betartásával szállítjuk gépét

–          segítségünkkel időt takaríthat meg

–          megbízható sofőrök vezetik vontatóinkat

Hívjon minket, hogy segíthessünk munkagépe szállításában! Fuvarozást is vállalunk!

Daruzás Ajkán a legkorszerűbb gépekkel!

Az emeléstechnikában használatos gépek segítségével minden nehézség nélkül kivitelezhetőek az emelési feladatok. Különösen akkor van szükség a gépek segítségére, amikor nagy súlyú csomagok, gépek, alkatrészek szállítását, telepítését kell elvégezni.

Ajkai daruzással kapcsolatban tudunk segíteni mindenkinek, aki a profi partnereket keresi és a megbízható szolgáltatásokat részesíti előnyben.

Amennyiben daruzási szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, de még nem találta meg azt a céget, ahol az elvárásainak megfelelő gépparkkal rendelkeznek, forduljon hozzánk bizalommal! Daruzással Ajkán és környékén is foglalkozunk, amivel kapcsolatban hosszú referencia listát tudunk felmutatni.

A gépparkunk összeválogatásánál ügyeltünk arra, hogy csakis olyan modern darukat és emeléstechnikai gépeket vásároljunk, amikkel a mai daruzási munkák gyorsan és megbízhatóan végezhetőek el. Kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos fejlődésre, mert tudjuk, hogy a világ sem áll meg, és másként nem tudunk lépést tartani az elvárásokkal.

Keressen minket bizalommal, ha a legmodernebb gépekkel szeretne daruzási feladatokat megoldani! Érdeklődjön az ajkai daruzással kapcsolatban elérhetőségeink egyikén!

 

Néhány mondat a daruzásról:

Mint oly sok építészeti technológiánál, a daruzásnál is elmondhatjuk, hogy igen régi technika, már a régi görögök is alkalmaztak a különböző építésekhez darukat. Persze ezek a mai darukhoz viszonyítva kezdetlegesek voltak, de mindenképpen ezekből fejlesztették ki a ma is használatos eszközöket. Ezek a daruk még ugyan csak egy csigasorból, s egy kötéldobból álltak, de nagyban megkönnyítették az emberek életét, lerövidítve az építkezések idejét.

Azonban a technológia igen gyors fejlődésének köszönhetően a daruzás is sokat fejlődött, s a gépek működtetése is egyszerűbbé vált. Legfőképpen azért, mert a régi darukat emberi erővel kellett működtetni, míg a modern darukat motor hajtja. Így megspórolható az emberi erő, amely fáradtságos munkát eredményez, ezzel is könnyítve, rövidítve az építkezés folyamatát.

A modern daruk jóval túlszárnyalják őseiket. A legkisebb, autóknál használatos daru is elbír minimum hét tonna súlyt, az átlagos daruk pedig harminc tonna körülit, sőt, léteznek olyan gépek, amelyeknek akár az ötven tonna súly mozgatása sem jelent problémát.

 

Nehézgépszállítás gyorsan és okosan

Telephelye megváltozik? Nagyméretű munkagépet vásárolt, melynek szállítása nehézkes a megszokott eszközökkel?

Akkor a legjobb helyen jár! A Kopecskó és Társa Kft. darutechnikával, anyagmozgatással és nehézgépszállítással foglalkozó vállalkozás. Profi kollégáink rendkívül sok tapasztalatot szereztek már az évek során, így garantáltan minden helyzetben feltalálják magukat.

A nehézgépszállítás roppant bonyolult feladat, hiszen a rakományt nem lehet a megszokott eszközökkel, a megszokott módon szállítani, hanem speciális autókat igényel. A Kopecskó és Társa Kft. kiválóan karbantartott gépparkkal rendelkezik, így ezeket a munkálatokat könnyedén el tudjuk végezni.

A nehézgépszállításban szerzett tapasztalatunk nem csupán a közúti mozgatásra, de a csarnokba helyezésre, a telepítésre is kiterjed.

Amennyiben Önnek is nehézgépszállításra lenne szüksége, keresse fel mielőbb a Kopecskó és Társa Kft.-t a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Kollégáink készséggel állnak szolgálatára!

 

Biztonságos anyagmozgatás

Szeretné biztonságosan elszállítani nehézgépjárművét egyik helyről a másikra? Konténert helyezne ki telephelyére, de nincs, aki odavigye?

Akkor forduljon a Kopecskó és Társa Kft.-hez!

Ha anyagmozgatásról beszélünk, két aspektusból közelíthetünk, a kézi és gépi anyagmozgatás felől. Míg előző esetben közvetlen kapcsolat van az anyag és mozgatója között, addig utóbbinál egy köztes elemmel, a géppel is számolnunk kell. Két tényezőt kell figyelembe venni abban az értelemben is, hogy kit/mit érthet sérülés a munkafolyamat során. Az anyagmozgatás idején mind a dolgozók, mind pedig a szállított anyag biztonságáról gondoskodni kell.

A baleseteket leggyakrabban a teher leesése, ütközés valamilyen másik tárggyal vagy személlyel, billenés, villamos berendezések érintése, vagy valamiféle kopás, törés okozza. Ezek elkerülése végett érdemes és kötelező a gépeket rendszeresen felülvizsgálni és az előírásokat betartani.

Anyagmozgatási kérdéseivel forduljon bátran a Kopecskó és Társa Kft.-hez! Készséggel állunk szolgálatára!

Nagyteljesítményű targoncák a Kopecskótól!

Anyagmozgatással foglalkozik? Munkagépre lenne szüksége? Szeretne megbízható forrásból targoncát bérelni?

Akkor ne habozzon! Keresse fel a Kopecskó és Társa Kft.-t!

Vállalkozásunk hosszú évek óta foglalkozik emeléstechnikai eszközökkel, anyagmozgatási gépekkel, targoncákkal. Tapasztalt kollégáink és jól felszerelt gépeink garantálják az Ön elégedettségét!

Mit érdemes tudni a targoncákról? Eláruljuk Önnek!

A targonca, acélvilláinak köszönhetően, kiválóan alkalmas anyagmozgatásra és szállításra. A mozgatott áru általában raklapokon helyezkedik el, így biztonságosabbá válik maga a folyamat. Működést tekintve dízel-, gázüzemű és elektromos elven működő gépekről beszélhetünk.

Felépítés szempontjából a következő típusokat különböztetjük meg:

– Gyalog gyűjtő

– Fellépős gyűjtő

– Villás targonca

– Oldalvillával szerelt

– Vontató

– Hatókörzet-targonca

Targoncára van szüksége? Keressen fel minket a megadott elérhetőségek bármelyikén és kérje árajánlatunkat! Amennyiben kérdése lenne, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik készséggel várják hívását!

 

Tereprendezés a Kopecskóval!

A tereprendezés a kertépítés első lépcsőfoka. A beavatkozás mértékétől függően két típusát különböztetjük meg, a durva, például térburkolat lerakása vagy kerti tó kialakítása, illetve a finom tereprendezést. Értelemszerűen, míg előbbi a munkálatok kezdetén esedékes, addig utóbbi, a kisebb horderejű, a folyamat második felét takarja.

A végrehajtás felől szemlélve szintén két tereprendezési irányba indulhatunk. Egyfelől lehetőség van a kézi megoldásra, másfelől pedig segítségül hívhatunk különféle munkagépeket is. Utóbbi esetben tud segíteni Önnek a Kopecskó és Társa Kft.! Jól felszerelt és rendszeresen karbantartott munkagépeink, illetve nagy tapasztalattal bíró kollégáink garantáltan nem okoznak csalódást Önnek!

A tereprendezés során számos tényezőre érdemes odafigyelni. Mik is ezek?

 • • megfelelő terepmagasság
 • • jó termőföld
 • • közműhálózat alapos ismerete

 

Tereprendezésen gondolkodik? Hívja segítségük vállalkozásunkat és munkagépeinket!

Amennyiben kérdés merülne fel Önben a munkálatokkal kapcsolatban, forduljon bátran kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Konténerszállítás, géptelepítés: bízza ránk a nehezét!

Vannak olyan feladatok, melyekhez szakszerű segítséget kell igénybe venni, ahhoz, hogy olyan végeredményt kapjunk, amivel valóban elégedettek vagyunk. Ezek olyan feladatok, melyeket szakemberek és megfelelő felszerelés nélkül mi magunk nem tudunk elvégezni. A nagy súlyú és méretű berendezések, gépek szállítása is ebbe a kategóriába tartozik.

Önnek is hasonló problémával kellene megbirkóznia? Ne aggódjon, mert már meg is találta az erre leginkább alkalmas csapatot, vagyis minket!

Cégünk 1996 óta foglalkozik a daruzáshoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, így meglévő gépparkunk lehetővé teszi, hogy olyan nagy méretű tárgyak szállítását is elvállaljuk, mint amilyen egy konténer. Bízza ránk konténere elszállítását és mi gyorsan, kedvező áron, Önnek időt és pénzt spórolva oda visszük a konténert oda, ahová csak szeretné. Ugyanígy rendelhető cégünktől nehéz gépek csarnokokba, telepekre való elszállítása, illetve telepítése is.

Bízzon meg minket daruzással és szállítással, bízza ránk a nehezét!

 

A daruk biztonságos üzemeltetéséről

Az anyagmozgatás során, amikor nehézgépekkel dolgozunk fokozottan ügyelni kell arra, hogy betartsuk a gépkezelés írott és íratlan szabályait, ezzel pedig ne tegyünk kárt mások testi épségében és a munkaeszközében sem.

Kezdjük az alapoknál: a daruzandó teherrel csak olyan épület felett szabad áthaladni, amelyben nem tartózkodnak, illetve a mozgatandó anyag átemelése veszélytelennek bizonyul. A darut csak az arra kijelölt személy vezetheti, más személyek csak a vezető tudtával tartózkodhatnak a daru fülkéjében, illetve a vezető fülkét csak az arra kijelölt útvonalon lehet megközelíteni.

A daru üzemeltetője, indítás előtt meg kell, hogy győződjön arról, hogy a daru szerkezetén nem tartózkodik senki. Anyagmozgatás előtt a vezető köteles hangjelzéssel értesíteni a közelben állókat a mozgatás megkezdéséről, illetve próbát kell tenni a teher súlyával, és ha az nem veszélyezteti a daru stabilitását, illetve a fékre is jól reagál, akkor lehet folytatni a daruzást.

Tartsa be Ön is a biztonsági előírásokat és mindig végezze biztonságosan a daruzást! Felmerülő kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Ha akadályba ütközne, hívjon minket!

kopecsko.huKertünk rendezésekor vagy átalakításakor, esetleg építkezéskor gyakran ütközhetünk olyan tárgyakba, melyek eltávolítás házilag körülményes, sőt veszélyes is lehet. Ilyen például egy rossz helyen lévő fatörzs vagy hatalmas gyökerek közel a földfelszínhez. Ezek hátráltatnak minket a munkavégzésben, és rengeteg időt elvesznek tőlünk.

A tereprendezés, vagy a nemkívánatos elemek eltávolítása könnyen kivitelezhető, csak a megfelelő szakembert kell megbíznia!

Az ilyesfajta akadályokat a következő módszerekkel lehet eltávolítani:

 • •Munkagépekkel
 • •Tuskómarással
 • •Kézi eltávolítással

 

Ha az átalakítani kívánt területen tereprendezési munkálatokat is szeretne véghezvinni, mint például szintezés, vagy kerti tó helyének kialakítása, szintén segítségére lehetünk. Korszerű felszereléseink és gépeink segítik szakembereinket a munkában, így hatékonyan és gyorsan érhetnek el eredményt.

Ha tapasztalt csapatot szeretne megbízni a munkálatokkal, és gyorsan, elérhető áron szeretné megvalósítani terveit, keressen bennünket bizalommal!

 

Gépek telepítése? Nem probléma!

kopecsko.huSzámos ágazatban előfordulhat, hogy az üzemekbe nehézgépeket kell telepíteni, hiszen új gépek beszerzése, a berendezések cseréje, az állomány korszerűsítése is gyakori. A gépek telepítése azonban biztos szaktudást és megfelelő eszközöket igénylő, összetett feladat.

Ha szeretné, hogy a telepítés problémamentes legyen, nálunk a legjobb helyen jár!

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük a terheket, és gördülékeny munkavégzést biztosítsunk.

Nekünk megvannak az eszközeink, hogy segíthessünk Önnek a géptelepítésben:

 • • nagy teljesítményű targoncák
 • • megfelelően karbantartott géppark
 • • jól összeszokott csapat
 • • hozzáértés
 • • tapasztalat

Szolgáltatásaink közé tartozik a nehézgép szállítása, elhelyezése a kijelölt helyen, megfelelő helyzetbe forgatása, végül összeszerelése. Amennyiben szakszerű géptelepítésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, szakképzett munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére, hogy üzemében minden munkafolyamat gyors és egyszerű legyen!

 

Medencét szeretne? Segítünk a földmunkákban!

kopecsko.huSzeretne munka után hazaérve hátradőlni saját medencéjében? Már eldöntötte, hogy végre megvalósítja álmát, de még nem tudja, hogyan lásson neki a földmunkának? Nálunk jó helyen jár! Cégünk munkatársai segítenek Önnek, hogy minél hamarabb élvezni tudja a kellemes fürdőzést és kikapcsolódást.

A földmunkák előtt azonban gondosan tervezzük meg hová is kerüljön a medence. Vegyük figyelembe házunk elhelyezkedését, a meglévő kerti építményeket, a szomszéd épületek távolságát, a közeli növények jellemzőit, a talaj lejtését és minőségét is. Ha lehetőségeink engedik, érdemes déli tájolást választani, hiszen így több ideig éri napsütés a vizet, a könnyebb víztisztítás miatt a nagyobb fáktól tervezzük távolabb a medencét.

A fák gyökereinek eltávolítása rendkívül fontos, hogy a későbbiekben ne tegyenek kárt a medencében, valamint egyéb földmunkára is szükség van, hogy komfortosan élvezhessük a medencét. A földmunka azonban speciális berendezéseket és tapasztalt szakembereket kíván, ezért érdemes profi csapathoz fordulni.

Keressen minket bátran, és bízza ránk a munka nehezét!

 

Kerti munkákban is segítünk!

kopecsko.huA nyári hónapokban, amikor minden az üdülésről szól, szeretjük nyaralónk, vagy kertes házunk kertjének lehetőségeit kihasználni. Azonban a napozás és strandolás mellett Ilyenkor végezzük el a kerti munkákat is. Leszüreteljük a fákról, bokrokról a gyümölcsöket, miközben azon gondolkozunk milyen új növény és gyümölcs ékesíthetné még kertünket.

Csakhogy a hosszú hideg hónapok alatt a föld megfagyhat, megkeményedhet és a gyomnövények is szaporodnak, egészen a föld legmélyéig legyökerezhetnek. Azonban nekünk, a Kopecskó és Társánál megvan a módszerünk a gyomnövények kiirtására! Munkatársainkkal, és persze kiváló daruinkkal átmozgatjuk a földet!

Sőt, talajegyenlítési munkákra is bérelhet tőlünk szakember által irányított darut! Így az új gyümölcs és virág garantáltan kellemes talajba lesz ültetve, ahol biztosan egészségesen fognak fejlődni! Béreljen darut tőlünk, és frissítse fel a segítségünkkel kertjének földjét!

Keressen minket bizalommal, és bátran tegye fel kérdéseit szakértő munkatársainknak!

 

Mit foglalnak magukba a földmunkák?

gépi földmunka A földmunkák általános jellemzője, hogy valamennyi komoly munkagépeket, és tapasztalt szakemberek segítségét igényli. Ám azt kevesen tudják, milyen típusú földmunkákról beszélhetünk?

Például humusz leszedés, földkitermelés dúcolatlan munkaárokból, vagy függőleges falú dúcolt munkaárokból, földvisszatöltést vagy földteregetést, tereprendezést, rézsűképzést, és természetesen a föld és törmelék felrakodását. Ez azonban csak néhány földmunka típus, ezeken kívül még számos folyamathoz szükség lehet kiváló gépezetekre.

Ha Önnek bármilyen fajta gépi földmunkára van szüksége, bátran forduljon hozzánk, hiszen szakértelmünk és tapasztalatunk a garancia arra, hogy minden nehézséggel megbirkózunk, ami tevékenységeink során felmerülhet.

Cégünk a gépi földmunka mellett vállal nehézgépszállítást, konténer szállítást, géptelepítést, de ha ez még mindig nem lenne elég, targoncát is bérelhet nálunk, ha esetleg anyagmozgatási problémákba ütközne. Tekintse meg gépparkunkat és győződjön meg a minőségről!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt, ne habozzon, és forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mikor érdemes nehézgépszállítási szolgáltatásunkat választani?

kopecsko.hu.16augSzámos esetben akadályokba ütközhet vállalkozóként, ha nehézgépszállításra van szüksége, hiszen nem biztos, hogy tudja biztosítani az ehhez szükséges eszközöket, körülményeket – azonban erre is van megoldás, méghozzá mi!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindig lehet mindent házon belül megoldani, így nehézgépszállítási szolgáltatással is a rendelkezésére állunk.

Mikor hívjon minket?

 • Ha újonnan megvásárolt gépét szeretné biztonságosan eljuttatni saját telephelyére.
 • Ha cége költözik, és emiatt szükségessé válik a nehézgépszállítás
 • Ha a telephelyéről a munkaterületre jutás így oldható meg a legegyszerűbben.
 • Ha gépei javítása csak speciális műhelyben oldható meg.
 • Ha szeretné, hogy a munkát szakemberek vigyék véghez, akik gondos odafigyeléssel végzik gépei szállítását.

Keressen minket bizalommal Ön is, ha nehézgépszállításban van szüksége segítségre, hiszen kollégáink a rendelkezésére állnak, hogy elvégezzék a munkát! Várjuk jelentkezését!

 

Telephelyek közötti gépáttelepítés

Egy több telephellyel rendelkező gyártó cég esetében szükség lehet arra, hogy egyik telephelyről a másikra költöztessünk ideiglenesen, vagy véglegesen egy gépet. Ez sokszor nem is kis feladattal jár, hiszen nem olyan készülékekről beszélünk, amik beférnek egy személyautóba. Cégünk mindennemű géptelepítési problémával megbirkózik, bátran keressen minket!

Ha az egyik telephely ideiglenesen használhatatlanná válik például felújítás miatt, nem biztos, hogy érdemes addig az egész munkafolyamatot leállítani. Sok esetben inkább a géptelepítés az ideális megoldás, vagyis, ha addig a másik helyszínen folytatódhat a munka. Cégünk igyekszik a géptelepítést rövid időn belül elvégezni, hogy a lehető legkisebb legyen a kiesés, ezáltal is csökkentve a veszteségeket. Ennek érdekében tapasztalt szakemberekkel és modern eszközökkel dolgozunk együtt.

Szeretné cége egyik telephelyéről a másikra áttelepíteni a gyártási folyamatot? Ránk számíthat! Hívjon minket bizalommal géptelepítéssel kapcsolatban!

 

Kisebb-nagyobb építési beruházás Ajkán? A géptelepítést bízza ránk!

Kisebb-nagyobb építési beruházás Ajkán? A géptelepítést bízza ránk! Mint az ország több pontján, úgy Ajkán is több építési beruházásra lehet számítani, ehhez pedig számos munkagépre lesz szükség. Ha Ön is a városban tervez kisebb, vagy nagyobb beruházást, a géptelepítést Ajkán bízza vállalkozásunkra!

Cégünk a városban található, így, ha az ajkai géptelepítés mellett dönt, Önnek semmilyen plusz szállítási költséggel nem kell számolnia, ráadásul a szolgáltatásunkat a közelség miatt szinte azonnal tudjuk biztosítani, így a zökkenőmentes előkészületeknek köszönhetően a vártnál rövidebb idő alatt is elkészülhetnek a munkálatokkal.

Természetesen az ügyfélközpontú és gyors ajkai géptelepítés nem csak a tartózkodási helyünknek köszönhető, hanem szakmai tapasztalatunknak is, hiszen cégünk évek óta az építkezéseken használt, különböző munkagépekkel foglalkozik, így már olyan rutinnal rendelkezünk a berendezések telepítésében, ami megkönnyíti a folyamatokat.

Bízza ránk Ajkán a géptelepítést, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Daruzás profiktól: bennünk minden megvan, ami Önnek kellhet a daruzási feladatokhoz!

Daruzásra szükség lehet bármikor, különösen, ha az átlagosnál nehezebb, illetve nagyobb tárgyakat kell mozgatni. Építkezés, géptelepítés, rakodás vagy éppen egyik helyről a másikra történő áthelyezés is daruzást igényel.

Ha azt szeretné, hogy a daruzás is olyan könnyedén menjen, mint ahogyan a daru szerkezete megbirkózik a teherrel, bízza a daruzást profikra! Egy ilyen szolgáltatás ár-érték arányban is megéri, tehát érdemes okosan választani.

De mégis miről ismerszik meg a jó szakember gárda? Mindenekelőtt a profi daruzáshoz korszerű és jól karbantartott géppark megléte szükséges, de ez még önmagában kevés. A gépeket tudni kell biztonságosan, hatékonyan működtetni is. Ha a szakmailag releváns tapasztalat és rutin elhivatottsággal párosul, akkor már gyakorlatilag minden fontos dolog megvan a sikerhez.

Ha szeretne daruzást profiktól rendelni, keressen fel minket bizalommal feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot!

 

A gépi földmunka kivitelezését meghatározzák az alkalmazott berendezések!

A gépi földmunka kivitelezését meghatározzák az alkalmazott berendezések! Gépi földmunkára számtalan esetben van szükségük a kivitelezőknek, hiszen ebben a formában jelentős energiát spórolhatnak meg a szakemberek, a berendezések leveszik a terhet a vállukról. Ahhoz, hogy ez valóban igaz is legyen, a gépi földmunka kapcsán nem lehet a véletlenre bízni a berendezések minőségét és állapotát

A gépi földmunka végeredménye csakis akkor lehet tökéletes, ha az alkalmazott berendezések korszerűek, ugyanis egy régi típusú, ráadásul nem megfelelően karbantartott géppel nemcsak a munkavégzést nem lehet rövid idő alatt kivitelezni, hanem komoly balesetveszély is fennállhat. A gépi földmunkához ezért csakis megfelelően karbantartott, modern berendezést szabad alkalmazni!

Mivel tisztában vagyunk ennek fontosságával, mi csakis korszerű és rendszeresen ellenőrzött berendezésekkel végezzük a gépi földmunkát. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit!

 

Teljes körű szolgáltatás: darubérlés kezelővel

Teljes körű szolgáltatás: darubérlés kezelővelA daruzás tevékenysége mindennapos dolog azokon a területeken, ahol alapvetően súlyos dolgokat kell mozgatni. Szükség lehet rá gyártelepen, építkezéseken, rakodásánál, számos olyan helyszínen, ahol anyagmozgatás, géptelepítés van napirenden.

Gyakori eset, hogy a szükséges munkagéppel, vagyis a daruval nem rendelkezik egy cég, nincs belőle saját modellje. Miért is lenne, ha csak alkalmanként, projekt alapon kell olyan feladatokat kiviteleznie, amihez ilyen nagyméretű anyagmozgató gép szükséges? Amikor aktuálissá válik, béreljen darut kezelővel, amivel egyszerre két problémát is megoldhat! Ha a darut kezelővel bérli, nincs szükség szakemberre sem, hiszen mi biztosítjuk őt.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe megbízható és színvonalas szolgáltatásainkat a darubérléssel kapcsolatosan is! Költséghatékony, kézenfekvő és biztonságos megoldás a darubérlés kezelővel, amit mindazoknak ajánlunk, akiknek alkalomadtán kell daruzást végeznie! A részletekről a közzétett elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet!

 

Hídfelújítás? A géptelepítést bízza ránk!

Hídfelújítás? A géptelepítést bízza ránk! A hidak, csakúgy, mint bármely más szerkezet, az idő múlásával veszítenek stabilitásukból, megfelelő állapotukból. Ahhoz, hogy a jövőben is biztonságosan lehessen rajtuk közlekedni, elengedhetetlen felújításuk. Ilyenkor, a munkálatok kivitelezéséhez számos robosztus munkagépre van szükség, amelyek a szakemberek munkáját könnyítik meg. Ha hamarosan Ön is hídfelújítással fog foglalkozni, a géptelepítést bízza ránk!

Mivel hídfelújítás során számos, nagy tömegű elem is lecserélésre kerül, a mozgató berendezéseknek stabilaknak és biztonságosnak kell lenniük, ezért a géptelepítés nagy figyelmet igényel. Csakis tapasztalt, képzett szakember képes megfelelő körülményeket teremteni a géptelepítést illetően. Egy instabil munkagép nemcsak a dolgozókra jelent veszélyt, hanem a beépíteni kívánt elemekre is, ugyanis, ha nem képes a berendezés megfelelően mozgatni azokat, fennáll a veszélye, hogy a vízbe zuhannak.

Ne kockáztasson, hiszen ez a munkavégzés menetére komoly hatással lehet! A géptelepítés terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így nem történhet fennakadás felújításkor. Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu