A darubérlés kezelővel együtt kedvezőbb megoldás!

27 február 2019

Comments:

Off
 február 27, 2019
 Off
Category: Blog

Egy daru megvásárlása igen nagy befektetés, ezért a bérlés jóval kedvezőbb megoldást kínál, ha csak alkalmanként van szüksége darura bizonyos fajta feladatok elvégzéséhez. Ha a darubérlést választja, és vele együtt a mi szolgáltatásainkat, akkor egyúttal szakembereink segítségére is számíthat!

Ennek az a nagy előnye, hogy külön embert már nem kell szerződtetni a munkagép kezeléséhez. Összességében olcsóbban jön ki a költségvetés és a szervezés is leegyszerűsödik, ha a darubérlést kezelővel intézi. A daruval elvégzendő feladatnak, például az anyagmozgatásnak nem fogja túllépni a határidejét és minden részmunkával időben elkészülhet.

A darubérléshez képzett kezelőt biztosítunk, aki a gépparkunkban található darukat kiválóan ismeri, és gyakorlott a biztonságos, pontos kezelésükben. Ennek a párosításnak köszönhetően minden projektet sikeresen tudunk kivitelezni a megrendelőink igényeinek figyelembevételével.

A darubérlést kezelővel kedvező áron biztosítjuk. Lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén, és foglaljon időpontot!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu