A mobil daru bérbeadás így megéri!

22 január 2021

Comments:

Off
 január 22, 2021
 Off
mobil daru bérbeadás

Mobil daru bérbeadás? Mit is jelent ez pontosan? A daruzást senkinek nem kell bemutatni, a daru típusától függően anyagmozgatás, rakodás, géptelepítés biztonságos kivitelezéséről van szó a megfelelő munkagéppel. A munkagépek kezelését csakis erre a feladatra oktatott gépkezelők végezhetik el. A daru nincs mindenhol kéznél, ahol emelni kell valamit. Ez nem is olyan meglepő, ha tisztában van valaki egy ilyen munkagép fenntartásával és árával.

A mobil daru bérbeadás ideális megoldást nyújtó szolgáltatás mindenkinek, akinek szüksége van daruzásra. Figyelem, a mobil daru bérbeadást nem szó szerint kell érteni, tehát nem a munkagép használatáért fizet a megrendelő. A kiválasztott darut egy gépkezelővel együtt küldjük el és szerződést kötünk az ügyféllel arra a projektre, amiben a mobil darut használni szeretné.

Amennyiben a mobil daru bérbeadás ebben a formában megfelel az Ön igényeinek, már nem maradt más dolga, csupán annyi, hogy a részleteket tisztázza a kollégáinkkal. Keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu