A mobildaruk alkalmazási területeiről röviden

9 július 2020

Comments:

Off
 július 9, 2020
 Off
mobildar
Category: Blog

Mostanság a statikus daruk mellett egyre többször találkozhatnak különböző területeken az emberek mobildarukkal is. Ezek a berendezések alapvetően praktikusak, azonban vannak olyan szituációk, amikor kifejezetten a munkavégzés előnyére válik alkalmazásuk.

A mobildaruk igazi előnyei akkor tapasztalhatóak, amikor szűk vagy kis munkaterületen kell dolgozniuk a szakembereknek. Például szoboremeléskor, illetve beltéri liftek telepítésekor valóban nagy szükség van ezekre a szerkezetekre. Bármekkora súlyú berendezésről, elemről legyen szó, a legkisebb területen is mozgathatóvá válik, köszönhetően a mobildaru rugalmasságának.

A mobildaruk előnyei természetesen nemcsak kis területeken történő munkavégzés esetében mutatkoznak meg, hanem akkor is, ha rendkívül szoros határidőhöz kell alkalmazkodniuk a kivitelezőknek, például építkezések esetében. Ahogy a berendezések nevéből kikövetkeztethető, a statikus darukkal szemben semmilyen telepítési munkálattal nem kell számolni ahhoz, hogy használhatóvá váljanak a feladatok elvégzésében, így emiatt dinamikusabban haladhat a munka.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a mobildaruk előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu