A rutinos kezelőszemélyzetre nagy szükség van a daruzáshoz

17 június 2024

Comments:

Off
 június 17, 2024
 Off
daruzás kezelőszemélyzettel
Category: Blog

A daruzás népszerű megoldásnak számít a bontási, építési projekteknél is. A berendezés képes nagy mértékben megkönnyíteni a szakemberek munkáját, egyúttal gördülékenyebbé is teszi a folyamatokat.

Sokan úgy vannak vele, hogy egyedül csak a berendezésre tartanak igényt. Nem gondolnák, hogy a daruk kezelése bonyolult, ezért olyan személyre bíznák a használatát, akinek jó műszaki érzéke van. Ez esetben nem elegendő az, hogy az ember ért az elektronikához, nem véletlen, hogy a daruzáshoz kezelőszemélyzetet biztosítunk.

A darukezeléshez speciális képzésre van szükség

Akik a daruzás területén szeretnének elhelyezkedni, nekik mindenképp több, speciális képzésre van szükségük. Ezeken a tanfolyamokon komoly elméleti és gyakorlati tudást kapnak a résztvevők, akiknek a képzés befejezésével még nem állhat meg a tanulás. Mivel a technológia folyamatosan fejlődik, és a daruk is egyre több funkcióval rendelkeznek, mindenképp továbbképzésen is részt kell venniük a kezelőknek.

darukezeléshez minősítésre is van szükség, ami igazolja, hogy hatékonyan, biztonságosan tudja használni a berendezést a szakember.

Nagyon kell ismerni az adott berendezést

Ahhoz, hogy a szakemberek kiismerjenek egy darut, hosszú időre van szükség. Nem lehet pár hét alatt minden funkciót kipróbálni, gyakran hosszú hónapok kellenek ahhoz, hogy kellő biztonsággal lehessen irányítani a darut.

Nem elég ráadásul a berendezést ismerni, úgy kell használni, hogy közben a szakember együttműködik a földi személyzettel is. Ezt úgy lehet kivitelezni, ha az irányító rutinos.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a daruzás felelősségteljes munkakör, éppen ezért kizárólag szakemberekkel együtt biztosítjuk a berendezéseket. Szolgáltatásunk támogatja a projektek biztonságos, gördülékeny kivitelezését.

A daruk műszakilag megbízhatók, rendszeres karbantartáson esnek át. Weboldalunkon bővebben is olvashat rólunk, meglévő gépparkunkról.

Ha élne az általunk kínált lehetőséggel, vagy szeretne kérdezni, vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak mindenkinek.

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu