21 december 2020

Comments:

Off
 december 21, 2020
 Off
autódaru bérbeadás

Az autódaru bérbeadás egyike ajkai szolgáltatásainknak. Az autódaru olyan daru, ami az önjáró típusba tartozik. Egy autóra szerelt daruról van szó, ami tulajdonképpen kerekeken gurul és ennek köszönhetően mobil emelőeszköz válik belőle.

Amennyiben Ajkán vagy annak vonzáskörzetében szüksége van emelési és anyagmozgatási feladatok elvégzéséhez a céljainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkező autódarura, mindenképpen minket keressen! Az autódaru bérbeadás abban az esetben ajánlott szolgáltatásunk, ha az ügyfél nem rendelkezik saját munkagéppel, más típusra van szükséges, ideiglenesen szeretné a szolgáltatást igénybe venni.

Az ajkai autódarunk segítségével olyan területen is végezhet anyagmozgatást, ahol csak ideiglenesen kell munkát bonyolítani. Az autódaruk kapacitás, kiegészítők szempontjából eltérő típusokban elérhetőek, az emelési magasság és a teherbíró képesség, a felfüggesztés fajtájában is különbözőek a tulajdonságaik.

A gépparkunkban Ön is rátalál a megfelelő modellre! Érdeklődjön az autódaru bérbeadásról megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu