17 június 2021

Comments:

Off
 június 17, 2021
 Off
autódaru bérlés

Az autódaru bérlés lehetővé teszi, hogy Ön speciális emelőgépet használjon, amikor szüksége van rá! Az autódaru egy emelőgéppel felszerelt járművet jelent, amivel különböző emelési feladatokat lehet lebonyolítani. Ilyen emelést igénylő munka például a géptelepítés is vagy anyagmozgatás munkaterületen is.

Az autódaru bérlés praktikus megoldás abban az esetben, ha valaki nem rendelkezik saját munkagéppel és nincsen szakképzett gépkezelője sem. Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha mindkettőre szüksége van és szeretné a munkát rábízni megbízható gépre, illetve szakemberre! Az ügyfelekkel szerződést kötünk, ami magába foglalja a bérelt daru és a gépkezelő meglétét is, valamint a daruzási munka jellegét. Az autódaru bérlés kedvező feltételekkel, rejtett költségek nélkül történik minden alkalommal.

Az érdeklődőknek további információkat nyújtunk, ha felveszik velünk a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Ne legyen probléma az anyagmozgatás, ha csak egy autódaru hiányzik hozzá!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu