29 április 2024

Comments:

Off
 április 29, 2024
 Off
autódaru bérlés ár

Az autódaru bérlést teljes körű szolgáltatásként veheti igénybe tőlünk minden ügyfél, akinek fontos a jól elvégzett munka.

Az emeléssel járó munkálatokhoz feltétlenül gépi erő szükséges. Az anyagmozgatás és emelés feladataihoz külön erre a célra tervezett gépeket szokás alkalmazni. A daruk kifejezetten súlyos tárgyakhoz, nagy méretekhez ideális gépek.

Daruból is több típus, több méret elérhető, az adott feladathoz kell kiválasztani, hogy melyik emelő gép bizonyul a legjobbnak. A daruzáshoz kell még egy gépkezelő is, aki a tárgy emelését biztos kézzel el tudja végezni. Itt válik ketté a daruzással kapcsolatos szolgáltatások iránya.

A daruzás vagy a bérlés éri meg inkább?

Először is érdemes tisztába tenni az egyes szolgáltatásokat, mert nem biztos, hogy mindenki számára egyértelmű, mit takarnak.

1. Az autódaru bérlése nem jelent mást, mint az emelőgép bérbevételét. Ez csupán a kiválasztott autódaru meghatározott ideig történő használatát jelenti.

A gépbérlés azoknak az ügyfeleknek ideális megoldás, akik egyébként foglalkoztatnak gépkezelőket vagy meg tudják oldani, hogy külsős gépkezelőkkel dolgozzanak együtt. 

2. A másik opció, amikor az ügyfél daruzást is rendel és az autódarut kibérli, valamint a gépkezelő munkáját is igénybe veszi egyúttal. Ez már komplett szolgáltatás, az ügyfél számára semmilyen plusz szervezéssel és feladattal nem jár együtt. Az alkalmi vagy akár rendszeresen előforduló emelésekhez, anyagmozgatásokhoz nagyszerű választás.

A gépkezelő jártas a bérelt gép kezelésében, valószínűleg sokat dolgozik az adott modellel, ennek köszönhetően a megbízás is gördülékenyen halad, elkészül határidőre.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a cégünk tevékenysége és szeretné igénybe venni a csapatunk segítségét daruzási munkához, várjuk a megkeresését. Az első lépés a kapcsolatfelvétel és az egyeztetés, majd a dátumok és feladatok tisztázást követően a helyszínre beosztott kolléga elvégzi a feladatot.

Tudjon meg többet az aktuális autódaru bérlás árakról, lépjen kapcsolatba velünk a honlapon megadott elérhetőségek egyikén!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu