Az autódaru bérbeadást igénybe venni, számos helyzetben indokolt

11 április 2023

Comments:

Off
 április 11, 2023
 Off
autódaru bérbeadás

Az autódaru bérbeadás Önnek szól, ha emeléshez van szüksége gépi segítségre.

A daruzás a nehéz súlyokat könnyűvé teszi, a súlyos feladatokat pedig képes leegyszerűsíteni.

Milyen területen lehet a daru tulajdonságait kamatoztatni?

emeléstechnikai gépek bérbeadásaA daruk jól ismert és gyakran alkalmazott emeléstechnikai gépek. Az emelésre, mozgatásra, nagy távolságok áthidalására változatos helyszíneken és szituációkban van szükség.

  • A daruzással találkozhatunk olyan hétköznapi környezetben, mint egy építkezés, ahol a nehéz betontömbök és vasrudak magasba lendítését egy pillanat alatt el tudja végezni a hosszú nyakú daru. Ipari gépek és berendezések telepítése, üzembe helyezése, csarnokok építése, házak felhúzása, elemek mozgatása magasépítésnél is tartozhat a daruzási munkák közé.
  • A darukat kevésbé megszokott helyzetekben is csatasorba lehet állítani. Ilyen szituációt jelent, amikor a vészhelyzetekben magaslatokat kell elérni. Darukat mentési munkálatokhoz is igénybe lehet venni. A mentés lehet műszaki mentés, de tűzoltásnál személyek, állatok magasan fekvő helyről történő kimenekítése. Egy árokba borult kamion, viharban kidőlt villanyoszlop vagy fa kiemelését is daruval lehet gyorsan elvégezni.
  • A daruzás tehát hagyományosan az anyagmozgatást segíti, de a szerelésben, karbantartásban tud még támogatást nyújtani. A daru horgára személyemelő kosár is akasztható, így elkészülhet a munka ott, ahol kábel, elektromos panel vár cserére vagy javításra.
  • A darut rakomány felpakolásához is ajánljuk, például konténeres, raklapos áru elhelyezéséhez. Az idő és a fáradtság sem számít egy darunak, minden elkészül villámgyorsan. Kevesebb munkaerőre van szükség, elég lehet egy erőgép és a kezelője is.

Az autódaru és társai

Az autódaru olyan jármű, ami a darut és az autót is egyaránt magába foglalja. A szerkezetet direkt úgy tervezték meg, hogy a speciális alvázzal ellátott járműhöz egy nagy teljesítményű daru csatlakozzon, de nem jár hozzá rakodófelület. Léteznek autós daruk is, amik teherautó vázra rögzített daruk tulajdonképpen, de nem egyeznek meg az autódaruval.

Az autódarunak nem véletlenül jut annyi megbízás, mert egyszerre emelő és szállító is, a járművet csak a munka helyszínére kell kormányozni a daruval együtt. Autódaruból létezik egy és két fülkével épült jármű is. Az egy fülkés a jármű és a daru irányítását is ugyanabból a fülkéből biztosítja, a két fülkésben pedig a daruhoz és a járműhöz is külön fülke használható.

A nagy teljesítményű és sokoldalú darukkal szabadtéren és fedett csarnokban is hatékony mozgatást, emelést lehet végezni. A daru manőverezhető, a kívánt helyszínre kormányozható, a szükséges magasságba emelhető.

Emeléstechnikában nem ismerünk lehetetlent

daru bérbeadásA cégünk az emeléstechnikai gépek bérbeadásával, illetve daruzással foglalkozik, mint fő tevékenységekkel. A gépeinkre mindig számíthat, ha kézi erővel vagy kisebb anyagmozgató gépekkel nincs esélye az emelésre, illetve a mozgatásra. A célunk az, hogy minden ügyfélnek átfogó szolgáltatást tudjunk nyújtani. A daru önmagában csak egy emelőgép, ami nem képes önmagától dolgozni. A bérelt gépeinkhez kezelőt is biztosítunk, vállalkozó szerződéssel, így a munkagép is biztosított és a munka is elkészül, méghozzá szakmailag magas színvonalon.

Érdemes hozzánk fordulni, ha daruzást szeretne lebonyolítani, de gép és szakember hiányban szenved. Lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal és ismerje meg a daru bérbeadás feltételeit, tudja meg, hogy mit tudunk ajánlani Önnek! A tájékoztatást a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken igényelheti tőlünk.

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu