Az autódaru bérléssel sokat spórolhat vállalkozása számára!

12 szeptember 2019

Comments:

Off
 szeptember 12, 2019
 Off
Category: Blog

Amikor Ön kivitelezőként annyit kap feladatául, hogy valahogy szükséges lenne megoldania súlyok emelését, de nem áll rendelkezésére a megfelelő felszerelés, akkor a legjobb döntés autódarut bérelnie! Ha az esetek többségében nem kell ilyen feladatokat végeznie, akkor csupán feleslegesen nagy befektetés egy vadonatúj saját eszközt beszereznie. Arról nem is beszélve, hogy nem pusztán a megvásárlása kerül nagy összegbe, de innentől folyamatos kiadást jelentene a karbantartása és a tárolása is. Mindezektől megkímélheti magát, ha felkeres egy olyan céget, ahol az autódaru bérlés is a szolgáltatásaik repertoárjának a része!

Alapvetően az autódaru bérlés során Ön egy emelek emelését, mozgatását elvégezni tudó eszközt kap, így például: ipari- és raktárépületek, csarnokok építésénél a különböző elemek emelése, összeállítása során is alkalmazható. Az autódaru egy önálló vázra szerelt daru, amit könnyen az Ön munkavégzésének a helyszínére lehet szállítani, éppen ezért széles skálán mozog a felhasználhatósági köre. Ebben a formában viszont az elemek elszállítására nem alkalmas, csupán emeléstechnikai feladatokra, amennyiben mindkettőre szüksége volna, akkor elkerülhetetlen az autódaru bérlés mellé darusautót is igénybe vennie. Fontos azonban, hogy olyan céget válasszon, ahol kizárólag minőségi autódaruval szolgálnak Önnek, ami folyamatosan és szakszerűen karban volt tartva az évek során.

Érdemes hozzánk fordulnia, ha Ön is a minőségi és hatékony munkavégzés híve, a segítségére lehetünk az autódaru bérlésével kapcsolatban! Bátran kérje tanácsunkat, hogy az aktuális munka elvégzésére pontosan milyen darut használjon, mi már több, mint tíz éve vagyunk a szakmában, rengeteg tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren! Válasszon gépparkunk bőséges kínálatából! Ha kérdései vannak az autódaru bérléssel kapcsolatban vagy igénybe venné szolgáltatásainkat, akkor bátran keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu