5 december 2022

Comments:

Off
 december 5, 2022
 Off
daru bérlés

Autódaruzáshoz döntsön a daru bérlés mellett, ha nincs a célnak megfelelő munkagépe! Kössön velünk szerződést és a mozgatást elintézettnek veheti!

Nagy méret, ólmos súlyok, kihívást jelentő mozgatás, szűk terek, nehéz hozzáférés áthidalása? Ezek mind olyan feladatok, amiknek nem kell nehéz kihívásnak lenniük, ha van kéznél olyan gép, amivel el lehet végezni őket. A tőlünk bérbe vehető autódarukkal az emelési, mozgatási, helyére illesztési feladatok kivitelezése mindig biztonságosan és pontosan történik.

Nem mindegy, hogy milyen tulajdonságai vannak egy darunak. Stabil, nagy teherbírású daruval és ideális horogmagassággal rendelkező anyagmozgató géppel az eltérő igényű mozgatási feladatoknak is eleget tudunk tenni. Kérjen tőlünk segítséget, vegye igénybe a szolgáltatásunkat autódaruval és kezelővel együtt!

A daru bérlés minden felmerülő kérdésében készséggel eligazítják a kollégák, ne habozzon felkeresni minket! Az előre egyeztetett időben számíthat az autódarunkra és a szakmailag kiváló gépkezelőnkre is.

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu