11 március 2021

Comments:

Off
 március 11, 2021
 Off
daru bérbeadás

daru bérbeadással kapcsolatos szolgáltatásunkat mobildaruhoz és autódaruhoz veheti igénybe! A daruzás a teheremelés leghatékonyabb módja. Ezekkel a munkagépekkel nemcsak emelni lehet a nehéz vagy nagy méretű objektumokat, hanem a mozgatásuk is megoldottnak tekinthető. Az emeléshez és az anyagmozgatáshoz is darukra van szükség, amiket a legegyszerűbb bérelni. A daru bérbeadáshoz gépkezelőt is biztosítunk, illetve vállalkozó szerződést kötünk az ügyfelekkel.

Az autódaru és a mobildaru is alkalmas arra, hogy gépelemeket, konténereket, építőanyagot mozgasson, építkezés, rakodás, javítási munkálatok során hatékony munkát végezzen. A munkagépek nagy teherbírással rendelkeznek, precízen irányíthatóak és rövid időráfordítással tudnak hatékony munkát végezni a kijelölt területen.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szolgáltatásaink iránt, nem kell mást tennie, csak kapcsolatba lépni velünk és érdeklődni a feltételekről. A honlapunkon közzétettük az elérhetőségeinket, keressen minket bizalommal daru bérbeadás miatt!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu