Daru bérlés kikötői munkavégzéshez

18 november 2019

Comments:

Off
 november 18, 2019
 Off
Category: Blog

Az emeléstechnikai gépek jól ismert képviselői a daruk. Daruból is több fajta van, hiszen nem mindegy, hogy hol, mit, milyen körülmények között kell emelni, mozgatni. Aki daru bérléshez keres meghatározott típusú emeléstechnikai gépet, az a legjobb helyen jár. Nálunk megtalálja mindazokat a modelleket, amikkel célirányosan tudja elvégeztetni az emeléssel kapcsolatos feladatokat. A gépparkunkból kikötői darukat bérelhet, amennyiben ilyen helyszínen van szüksége daruzásra.

Ezeket a darukat kifejezetten erre a speciális feladatra tervezték, a kikötői daruzásra, illetve rakodásra. Az egyik jellegzetességük az extrém nagy teherbírásuk, amire szükség is van, mert rendszerint mindenféle áruval megpakolt, sokszor súlyos konténereket kell felemelniük és mozgatniuk. Ehhez a teherbíráshoz járul még hozzá a kikötői daruk speciális acélszerkezete négy lábbal, amit konzolos szerkezet és dönthető gém egészít ki. Egy kikötői daru sokféle emelési munkára befogható. Nem csak konténereket lehet a partról hajóra emelni és fordítva. Gyakran van szükség ilyen darura és vele együtt alkalmanként a daru bérlésre is akkor, ha például egy hajót kell vízre tenni, ehhez kapcsolódóan pedig árboc emelésre vagy éppen hajófenék, illetve fedélzet mosásra van szükség. A munka jellegéből következik, hogy ezeknek a daruknak képesnek kell lenniük arra, hogy stabilan megtartsák a terhüket és ha kell, mozogjanak is vele. Ezért lánctalpas és kerekes változatban is működnek kikötői daruk.

A daru bérlést egyszerűen lebonyolíthatja, ha minket választ, és igénybe veszi a szolgáltatásainkat az aktuális kikötői munkákhoz. Gépparkunk felszereltsége lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeihez passzoló emeléstechnikai gépet, amit kedvező áron azonnal bérbe is tud venni. A daru bérléshez szüksége lesz néhány információra, ennek érdekében kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink minden információt megosztanak Önnel az egyszerű és gyors daru bérléshez!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu