Daruzás kezelőszemélyzettel: a bérlés keretein belül többet kaphat!

4 október 2023

Comments:

Off
 október 4, 2023
 Off
Daruzás kezelőszemélyzettel
Category: Blog, Daruzás

A daru bérlésnél több segítséget adunk az ügyfeleinknek. Teljeskörű szolgáltatásunk leveszi a terhet a válláról az új munkavállalóval kapcsolatban!

Bizonyos projektekkel kapcsolatban felmerülhet az igény a daruzásra. Mivel nem minden vállalkozás rendelkezik ilyen berendezéssel, egyesek úgy gondolják, hogy ilyenkor a legideálisabb a daru bérlése mellett dönteni. Valóban ilyen helyzetben ez a legkedvezőbb és legegyszerűbb alternatíva, mert egy-egy megbízás miatt nem kell a vállalkozóknak nagy költségekbe verniük magukat.

Sokan még ilyenkor sem dőlhetnek hátra, hiszen a dolgozók között nincs olyan személy, akinek lenne tapasztalata, képesítése a daru kezeléséhez.

Az új szakember megtalálása bonyodalmakkal jár

Előfordul, hogy egyesek úgy próbálnák ezt megoldani, hogy hirdetéseket adnának fel, azonban azzal számolni kell, hogy a munkaerő felvétele időt, energiát emészt fel, ami pedig a projekt kárára válhat. A megrendelő számára nem túl bizalomgerjesztő, ha a munkálatok kellős közepén derül ki, hogy nincs megfelelő szakember a berendezés kezeléséhez.

Számos konfliktus, kockázatos helyzet alakulhat ki abból, ha nincsenek szakemberek, akik tudnák rendeltetésszerűen használni a gépeket. Ez roppant fontos, mert, ha a bérelt darunál valamit elront a kezelő, azért a bérlőnek kell felelnie.

Daruzás kezelőszemélyzettel, amely valóban segít

Cégünk szolgáltatásánál arra törekedtünk, hogy valóban hatékony segítséget tudjunk nyújtani. A daru bérlésnél a kezelővel is számolhatnak részünkről az ügyfelek, így nem nekik kell foglalkozni az új munkaerő megtalálásával.

Nincsen felvételi, bejelentési procedúra, a projekt zökkenőmentesen folytatódhat tovább, mert teljeskörű szolgáltatást kínálunk a megrendelőknek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Profi szakembereink hatékony, precíz munkát végeznek a korszerű gépekkel. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu