Daruzás kezelőszemélyzettel, ha nincs kéznél személyzet vagy gép

5 szeptember 2022

Comments:

Off
 szeptember 5, 2022
 Off
daruzás kezelőszemélyzettel
Category: Blog, Daruzás

Daruzás kezelőszemélyzettel és műszakilag kifogástalan gépekkel. A feladatot Ön jelöli ki, a többit mi elintézzük, ha daruzásról van szó.

Egy nagy méretű gép mozgatása komoly feladat, ami jelentős biztonsági kockázattal is jár. A megfelelő anyagmozgató gép vagyis daru önmagában még kevés a sikeres kivitelezéshez. A gépkezelőre is szükség van, aki ismeri és tudja kezelni is a gépet. A daruzást kezelőszemélyzettel tudja megrendelni tőlünk, amihez vállalkozó szerződést is kötünk az ügyfelekkel. A kollégáink a kitűzött munkát határidőre végzik el, betartva az anyagmozgatás és a munkabiztonság előírásait. Ne vállaljon felesleges kockázatot és plusz költségeket, forduljon hozzánk, ha daruzásra van szüksége!

A daruzás kezelőszemélyzettel igénybe vehető szolgáltatás, amit a megrendelőinknek megfizethető árakon tudunk elvégezni. Különböző helyszíneken többféle anyagmozgatási feladatot bízhat ránk, ha nem rendelkezik gépekkel vagy gépkezelőkkel. A részletes tájékoztatáshoz vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu