Daruzás költséghatékonyan? Bérlés a válasz

4 május 2023

Comments:

Off
 május 4, 2023
 Off
daruzás, daru bérlés
Category: Blog, Daruzás

Szeretné megoldani a daruzást költséghatékonyan? Válassza a daru bérlést, amellyel jelentős összegeket faraghat le a kiadásokból, keressen minket!

Mire számíthat, ha a saját daru vásárlását választja?

daruzás, daru bérlésBizonyos projektekkel kapcsolatban mindenképp számolni kell a daruzással, ugyanis kizárólag ezzel lehet megoldani az adott feladatokat. Számos balesetveszélyes helyzet meggátolható a berendezésekkel, ráadásul még a munka is gördülékenyebben tud haladni.

Vannak olyan projektvezetők, akik vállalkozása nem rendelkezik saját daruval, viszont az aktuális megbízás megköveteli annak meglétét. Ilyenkor egyesek elgondolkodnak azon, hogy megvásárolják a darut, azonban mielőtt meghoznák a végső döntést, érdemes tájékozódni arról, hogy mire lehet ezzel kapcsolatban számítani.

Már a daru vételáránál kényelmetlen meglepetések érhetik az érdeklődőket. Még használt állapotukban is igen mélyen kell a pénztárcába nyúlni értük. Ebben nincs benne a szállítási költség, és megvan az esély arra, hogy külföldről kell behozatni a berendezést. A vásárlás után további kiadásokkal kell számolni. Ha alkatrészt kell cserélni, az sem olcsó, a minőséget pedig nem lehet a véletlenre bízni, mert kétes eredetű elemek felhasználásával csak balesetveszélyes körülmények alakulhatnak ki.

Bizonyos engedélyekkel, ellenőrzésekkel is foglalkozni kell a saját daru esetében, ezek pedig a pénz mellett még időt és energiát is felemésztenek.

Biztonságos daruzáshoz megfelelő szakemberekre is szükség van

Sokan megfeledkeznek arról, hogy a daru önmagában még nem elég, a daruzáshoz megfelelő, stabil szakértelemre van szükség. Az esetek nagy részében nem igazán vannak olyan személyek a csapatokban, akik kellő tudással rendelkeznek a daruzás terén, így a plusz munkaerő felvételére is gondolni kell.

Az új alkalmazottakat be kell jelenteni, fizetést kell nekik adni, ez pedig tovább növeli a költségeket. Maga az adminisztráció is jelentős időt, energiát felemészt, és gyakori, hogy vannak akadályok is, amik miatt tovább tart az új szakember felvétele.

Az, hogy a projektvezető betaníttasson egyes személyeket a gép kezelésre, szintén időigényes. Ahhoz, hogy lehessen tartani a meghatározott ütemtervet, mindenképp profi szakemberre van szükség, már azonnal a kezdésnél.

A daru bérlés a legokosabb döntés

daruzás, daru bérlésMindezek alapján egyszerűen ki lehet következtetni azt, hogy a daru bérléssel sokkal előnyösebb helyzetbe kerülnek az emberek. Már a kiadásokat tekintve jóval könnyebb a szituáció, hiszen a kölcsönzés közel sem kerül annyiba, mint a berendezés megvásárlása. Nem kell bajlódni a kiválasztással, szállítás megszervezésével, mert cégünk mindenre fel van készülve, és rugalmas feltételek mellett tudja biztosítani a berendezéseket.

A daru bérlésnél nincsenek üzemeltetési költségek, váratlan kiadások, jóval könnyebb tervezni anyagi szempontból is. Nagyon sokat lehet ezzel a szolgáltatással spórolni, amely teljeskörű segítséget tud nyújtani a különböző projektekhez.

gépeinket kezelővel együtt adjuk az ügyfeleknek, így a plusz munkaerő felvétellel sem kell foglalkozni, arra költeni. Nagy segítség ez napjainkban, amikor óriási figyelmet kell szentelni a kisebb, nagyobb projekteknél is a kiadásokra.

Keressen bennünket a gördülékeny daruzásért Ajkán, és nem kell olyan döntéseket hoznia, amelyek megterhelnék, vagy később megbánná azokat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Megbízható, rendszeresen karbantartott gépeket biztosítunk az ügyfeleknek.

Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu