Emeléstechnikai munkák? Az autódaru bérlése a megoldás!

15 augusztus 2019

Comments:

Off
 augusztus 15, 2019
 Off
autódaru bérlés
Category: Blog

Olyan munkákat szükséges elvégeznie, amikhez darura lenne szükség, ám ez az eszköz nem áll rendelkezésére, és szállítani se tudná? Gondolt már az autódaru bérlésre?

Az autódaru bérlésének számos előnye van, amik miatt érdemes ezt választania, ha emeléstechnikai munkákat kell elvégeznie. Először is az autódaru bérlése kedvező áron érhető el, míg egy saját autódaru megvásárlása hatalmas összeget emészt fel, és ekkor még nem is esett szó a tárolásáról, a karbantartásáról és az egyéb üzemeltetési költségekről. Amennyiben Ön autódarut bérel, akkor viszont csak a bérleti díjat kell kifizetnie, ami töredéke a fentebb említett összegeknek, illetve, ha szüksége van rá, akkor a darukezelő munkadíját, ám ezt a legtöbb esetben beleszámolják a bérleti díjba.

Az autódaru bérlésének további előnye, hogy nem szükséges külön alkalmazott a daru kezeléséhez, hiszen azt a daruval együtt is ki lehet bérelni a munka idejére, így nem jelent többletköltséget az alkalmazott fizetése abban az időszakban, amikor tulajdonképpen nincs is szükség a munkájára. Ezek mellett szót kell ejtenünk a további költségekről is, amit az autódaru bérlésével meg lehet takarítani. A tárolás például olyan kérdés, amit egy autódaru esetében nem könnyű megoldani, hiszen egy ilyen berendezés jóval nagyobb, mint egy átlagos teherautó, így a fedett tárolása fölöttébb problémás, a szabadban pedig a technika jobban ki van téve az időjárás viszontagságainak. Utóbbi esetében természetesen a karbantartás költsége is megnő, holott az alaphelyzetben sem alacsony. Ezek miatt mindenképp érdemes a bérlés mellett dönteni, hiszen nem csak pénzt takaríthatunk meg vele, de rengeteg fáradságtól is megkímélhetjük magunkat!

Ha szeretne autódarut bérelni, akkor cégünk, a Kopecskó és Társa Kft. az Ön rendelkezésére áll! Gépparkunk korszerű, kiválóan karbantartott, és nálunk többféle típus közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt, kollégáink pedig képzettek és tapasztaltak, tehát ha minket választ, garantáltan problémamentesen végezzük el az emeléstechnikai feladatokat. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni valamelyik szolgáltatásunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu