Építési munkálatok szűk helyen? Válassza a mobildaru bérlést!

20 május 2019

Comments:

Off
 május 20, 2019
 Off
Category: Blog

Építkezés nem csupán tágas, nagy területen történhet, hanem egészen szűk, kis helyeken is szükség lehet egyes munkálatok elvégzésére. Ebben az esetben értelemszerűen alkalmazkodni kell a kivitelezőnek a körülményekhez, ezért olyan munkagépeket, eszközöket kell biztosítania a munkálatok idejére, amik biztonságosan használhatók ilyen térben is. Ha nehezen megközelíthető helyen fog építkezni, válassz a mobildaru bérlést!

A mobildaruk kifejezetten alkalmasak olyan esetekben, amikor szűkös helyen kell dolgozni, ugyanis a munkagépek nem foglalnak sok helyet, így nem kell lemondani az emelőgép használatáról. A mobildaru bérlést kedvező feltételekkel, rugalmasan biztosítjuk ügyfeleinknek, melynek köszönhetően szakszerűen és időben elkezdődhetnek az építési munkálatok. A bérlés során természetesen biztonságos, megfelelően karbantartott mobildarut biztosítunk.

Amennyiben érdekli a mobildaru bérlés lehetősége, vagy kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu