Mikor kérjen konténer szállítást?

8 október 2020

Comments:

Off
 október 8, 2020
 Off
elszállítható konténer
Category: Blog

Megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel egyszerűen és profin levezethetőek olyan feladatok, mint amilyen a nehézgépszállítás vagy éppen a különféle típusú konténerek elszállítása. A konténerek széles körben felhasználható tároló alkalmatosságok, éppen úgy lehet őket ipari célra alkalmazni, mint magáncélokra.

Hosszabb távon raktárként tudnak funkcionálni, sőt veszélyes anyagot is tárolhatunk bennük anélkül, hogy ezzel a környezetet terhelnénk vagy a lakosság egészségét veszélyeztetnénk. A konténerekkel ezen kívül rövid távon is sok energiát és időt spórolhatunk, mert kiválóan képesek befogadni különböző anyagú és súlyú törmeléket, hulladékot. Egy nagyobb tavaszi kert metszés vagy egy nagy nyári vihar során felhalmozódó zöldhulladék, felújítás, bontás, építkezés során keletkező bontott tégla, murva, kavics, homok, fahulladék mind elszállítható konténerrel.

A konténernek ehhez el kell jutnia a kijelölt címre, majd miután megtöltötték, el is kell szállítani azt. Ebben tudunk Önnek is segíteni. Keressen minket bizalommal, ha konténer szállításra van szüksége!

Kérem, tekintse meg referenciáinkat és a galériát is, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu