Minden, amihez daru kell!

8 október 2020

Comments:

Off
 október 8, 2020
 Off
gépi földmunka
Category: Blog

A gépi földmunka nem egyszerű feladat. Ha munkánkból kifolyólag éppen olyan feladatot kapjuk, mint például a daruzás, akkor már vakarhatjuk is a fejünket, de ugyanez a helyzet akkor is, ha nem mi csináljuk, hanem mi szeretnénk elvégeztetni ezt a feladatot. Máris ott a kérdés: Milyen eszközökre és gépekre lesz szükségünk, és ezeket honnan fogjuk beszerezni?

Ön is szeretné, ha minden emeléstechnikával kapcsolatos feladatot el tudna végezni egyetlen cég közreműködésével, mindezt ráadásul kedvező árakon? Forduljon hozzánk bizalommal, ha a daruzás használatához kapcsolatos feladatokat szeretne elvégezni vagy elvégeztetni, és béreljen gépet egy olyan cégtől, amely már bizonyított.

Nem érdemes máshol keresgélnie, hiszen ami már több mint 10 éve jelen vagyunk a piacon és mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleinktől elégedett visszajelzéseket kapjunk.

Nálunk minden emeléstechnikai, gépi földmunka feladat megoldható, legyen akár az tereprendezés, emelés, szállítás, daruzás vagy éppen rakodás.

Hívjon minket és béreljen munkagépeket minden gépi földmunka elvégzéséhez. Részletekkel kapcsolatosan vagy árajánlat kéréséhez keresse kollégáinkat!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu