Mobildaruk is vannak gépparkunkban!

15 július 2021

Comments:

Off
 július 15, 2021
 Off
mobildaru

mobildaru anyagmozgatáshoz ideális munkagép, aminek a használatát sem kell elsajátítania, mert ránk bízhatja a gépkezelést is. Egy ilyen munkagép segítségével a gép teherbírásától függően akár több ezer kilogramm súlyt is fel tud emelni és képes mozgatni. Egy ilyen munkagép képes elmozdulni akár 360 fokban is és a daru kinyúlása is különböző távolságokba lehetséges.

A cégünk kettő mobildaruval tud a megrendelők szolgálatára állni, ha daruzási feladatokat kell elvégezni. Az egyik daru 40 tonnás, a másik pedig 70 tonnás, 31 és 51 méteres gémkinyúlással, ami meghosszabbítható. A darukat konténer szállításhoz, géptelepítéshez, anyagmozgatáshoz szokás megrendelni, olyan esetekben, amikor nem áll rendelkezésre a szükséges munkagép és nincs hozzá tapasztalt gépkezelő sem.

Forduljon bizalommal mobildaru bérlésért a csapatunkhoz és használja ki a rendelkezésre álló gépparkunkat a daruzási feladatokhoz! A mobildaru és a gépkezelő nálunk együtt érkezik elvégezni a munkát. Kérje árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Tel:+36 20 979 1660
E-mail:kopecsko@kopecsko.hu